Verzending

Je bestelling wordt verwerkt zodra wij de betaling hebben ontvangen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail zodra je bestelling door ons ontvangen is én zodra wij je bestelling verzonden hebben.

Verzendkosten
Bij bestellingen binnen Nederland met een waarde van € 20,- of meer wordt de bestelling gratis thuisbezorgd; wij nemen in dat geval de verzendkosten voor onze rekening. Bij bestellingen met een waarde van minder dan € 20,- rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van € 3,95.

  • Gratis verzending bij bestellingen van € 20,- of meer
  • Bij bestellingen onder de € 20,- een bijdrage in de verzendkosten van € 3,95


Levertijd
Als je een bestelling van maandag tot en met vrijdag vóór 16.00 uur plaatst, verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag met PostNL. Je kunt de bestelling dan de volgende (werk-)dag al verwachten. PostNL levert niet op zon- en maandagen en niet op feestdagen. Voor eventuele vertragingen van PostNL zijn wij niet verantwoordelijk.
Als blijkt dat een artikel toch niet op voorraad is, dan nemen wij contact met je op. Je kunt eventueel een ander artikel uitzoeken, waarna een prijsverschil verrekend wordt. Mocht je niets kunnen vinden, dan storten wij het aankoopbedrag terug op je bankrekening.

Verpakking 
Indien mogelijk versturen wij je bestelling in een verpakking die door de brievenbus past. Grotere bestellingen worden als pakketpost verstuurd. Soms past de originele verpakking van een artikel niet in een brievenbusdoosje. De artikelen worden dan omgepakt en de originele verpakking wordt indien mogelijk meegezonden.

Niets ontvangen? 
Als je 3 dagen nadat je de bevestigingsmail ontvangen hebt je bestelling nog niet in huis hebt, dan kun je ons altijd bellen. Wij zullen in eerste via PostNL proberen te achterhalen wat er met de bestelling gebeurd is. Wij garanderen dat er altijd een oplossing wordt gevonden!

Wij bezorgen met PostNLPostNL logo